Webdesign en andere diensten uitgevoerd voor onze klanten.

Website van het Polderhofje in Anna Paulowna.

Het Polderhofje

Webdesign en fotografie voor het Polder Hofje in Anna Paulowna. Een project met 20 huizen voor 55-plussers in een beschermd hofje, ontwikkeld door Jennifer Hofmeijer. Ook maakte logo xsde advertenties en een brochure ter promotie van de verkoop van deze woningen. Andere websites voor deze klant: Polder Résidence en Polder Hoeve.nl

Jennifer Hofmeijer: "Etien snapt wat je wil, kan enorm goed inleven waardoor er een mooie website ontstaat. Topper!"
Beoordeling 5/5 *****

Loonbedrijf Kees Bakker

Kees Bakker van Loonbedrijf Kees Bakker uit Dirkshorn heeft zijn website laten maken door Etienne. Ook het logo en de huisstijl is gemaakt door logo xs. Wij verzorgen tevens de voorbedrukte facturen, enveloppen en de foto's voor de site.

Kees Bakker: Beoordeling 5/5 *****

Website van Saskia Nagelstudio in Schagen

Saskia Nagelstudio Schagen

Saskia Vos uit Schagen wilde een website een logo en visitekaartjes voor haar nieuwe nagelstudio. Er werd een snelle website op maat gemaakt door website laten maken in Schagen?Saskia is enthousiast! De webmaster van Schagen bood ook nog een gratis promotieflyer aan om Saskia Nagelstudio bekend te maken.

Saskia Vos: Erg fijne samenwerking met Etien.nl. Heldere communicatie, snelle service en goede ideeën.
Ik ben erg blij met mijn website. Etien is een aanrader!
Beoordeling 5/5 *****

ImprovementOnly

Website voor ImprovementOnly in Alkmaar. website laten maken?maakte het logo, de introductiefilm en de site voor dit bedrijf  van Eric Lammers in verzekeringsadvies voor grote wagenparken.

Eric Lammers: "Met Etien heb ik goed kunnen overleggen wat ik wilde communiceren en op welke manier. Vervolgens kon ik bij Etien ook alles neerleggen, website, hosting, het maken en monteren van de bedrijfsfilm en foto's waarmee ik mijn website en mijn LinkedIn pagina op elkaar kon laten aansluiten. Shoot van film en foto's waren binnen een middag bekeken, bij montage heb ik kunnen meekijken. Aanrader!"
Beoordeling 5/5 *****

Website van de Backery Schagen

De Backery Schagen

Website voor de Backery van Michel Dinkelberg in Schagen. Een warme bakker met (h)eerlijke producten. webdesign Schagenmaakte het logo, de menukaart en de site. Ook de foto's werden verzorgd door Etienne.

Michel Dinkelberg: Beoordeling 5/5 *****

Jan Schilder Multiservice

Website voor Jan Schilder Multiservice in 't Zand. website laten maken? Webdesign Schagen maakte de site incl. foto's paste het bestaande logo aan in verband met het verschuiven van de werkzaamheden.

Jan Schilder: "Etien heeft inmiddels 2 websites voor ons gemaakt en onze ervaringen zijn zeer positief. Hij luisterde goed naar onze wensen en geeft zeer goed advies over het ontwerp. Kortom een goede keus als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor uw online marketing."
Beoordeling 5/5 *****

Website van Wes Stonehens

Wes Stonehens

Website voor Wes Stonehens. Uitgeverij van Christelijke boeken in Alkmaar. website laten maken in Alkmaar? Webdesignmaakte het logo en de site. Ook werden de kaften van de boeken en de inhoud drukkerklaar gemaakt. We verzorgen ook de advertenties in diverse tijdschriften en kranten.

Bob: Prima website en Etien reageert snel!
Beoordeling 5/5 *****

Hollands Kroon Architectuur

André Rijnders van Hollands Kroon Architectuur uit Anna Paulowna wilde twee websites die hij zelf kan voorzien van artikelen en foto's. Deze werden ontwikkeld door webdesign Schagen . André regelt zelf de foto's en hosting.

André: "Het ziet er keurig uit. Ik ben trots op het resultaat. Je hebt ons blij gemaakt."
Beoordeling 5/5 *****
Website van Wes Stonehens

Paula Zorg aan huis

Paula uit Heerhugowaard wilde graag een website voor haar ZZP activiteiten, zorg verlenen aan huis. Het logo moest een vlinder bevatten die gefotografeerd en verwerkt werd in het logo. Er werd een website op maat gemaakt door website laten maken in Heerhugowaard?.

Paula: "Etien heeft mijn site mooi en strak ontworpen. Duidelijke, overzichtelijke en goed beveiligde website tegen scherp tarief!"
Beoordeling 5/5 *****

Rezelman Bestratingen

Chris Rezelman uit Slootdorp zocht een webdesigner en kwam uit bij webdesign Slootdorp. Zijn bestratingbedrijf staat goed op internet met foto's van zijn werk die hij zelf aanleverde. Ook maakte Etienne een xcelbestand om te factureren met automatisch btw berekening in zijn huisstijl.

Chris: Ziet er goed uit, blij mee!
Beoordeling 5/5 *****

Webdesign SchagenWebdesign Schagen
Kemphaanweg 8, 1756 BB 't Zand
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  T: 06-55197724