Skip to main content

EAN Wieringerwerf

Bert Adema heeft de website voor zijn bedrijf, in onder andere zonnepanelen, helemaal opnieuw laten inrichten door Etienne. De site was wat verouderd is nu eenvoudig van structuur, klantvriendelijk en up to date met het oog op SEO door logo xs.

Bert: Etien heeft onze website zeer snel en professioneel gemaakt in een zeer korte tijd. Zeer makkelijke communicatie tegen meer dan schappelijke prijs. Grote aanrader!
Beoordeling 5/5 *****

Het Polderhofje

Webdesign en fotografie voor het Polder Hofje in Anna Paulowna. Een project met 20 huizen voor 55-plussers in een beschermd hofje, ontwikkeld door Jennifer Hofmeijer. Ook maakte logo xs de advertenties en een brochure ter promotie van de verkoop van deze woningen. Andere websites voor deze klant: Polder Résidence

 

Jennifer Hofmeijer: "Etien snapt wat je wil, kan enorm goed inleven waardoor er een mooie website ontstaat. Topper!"
Beoordeling 5/5 *****

Loonbedrijf Kees Bakker

Kees Bakker van Loonbedrijf Kees Bakker uit Dirkshorn heeft zijn website laten maken door Etienne. Ook de foto's, het logo en de huisstijl is gemaakt door logo xs. Wij verzorgen tevens de voorbedrukte facturen, enveloppen, een kalender en de foto's voor de site.

Kees Bakker: Beoordeling 5/5 *****

Hollands Kroon Architectuur

André Rijnders van Hollands Kroon Architectuur uit Anna Paulowna wilde twee websites die hij zelf kan voorzien van artikelen en foto's. Deze werden ontwikkeld door webdesign Schagen . André regelt zelf de foto's en hosting.

André: "Het ziet er keurig uit. Ik ben trots op het resultaat. Je hebt ons blij gemaakt."
Beoordeling 5/5 *****

bouwbedrijf Stupra

Michel uit St. Maartensvlotbrug wilde midden in Coronatijd een website, visitekaartjes en een advertentie voor zijn bouwbedrijf. Het logo was er al.  Alles op maat gemaakt door website laten maken in Heerhugowaard? naar volle tevredenheid.

Het contact ging via telefoon en WhatsApp en verliep erg soepel.

Michel: Wij hebben onze website hier laten maken en zijn uiterst tevreden. Er werd goed met ons meegedacht en Etien kwam ook met hele goede ideeën om onze website er super goed en professioneel uit te laten zien dus dat is zeker gelukt. Ook heeft Etien voor ons hele mooie visitekaartjes ontworpen. Wij zijn super blij met het resultaat en raden hem zeker aan bij anderen.
Beoordeling 5/5 *****

B&B Paradijs

Odette en Romano Wijnstein wilden hun nieuwe B&B online hebben. webdesign Slootdorp maakte een razendsnelle website, en zorgde voor een goede vindbaarheid in Google.

Odette: Etienne denkt goed mee en reageert altijd lekker vlot. Aanpassingen gaat hij ook erg flexibel mee om. Kortom, een aanrader.
Beoordeling 5/5*****


Webdesign en websites
webdesign schagen webdesign Schagen